İstinye yerleşkesi 6A Sınıfı öğrencimiz Cahit Deniz Kutlu, MEÇ Saati sunumuna “Nesnelerin İnterneti Nedir?” sorusuna cevap arayan bir video izleterek başladı. Nesnelerin internetinin tarihsel gelişimini açıklayarak bileşenlerinden bahsetti. Avantaj ve dezavantajları arkadaşları ile paylaşan Cahit yorumlarını dinledi ve sorularını cevapladı. Miele yetkilisi ile gerçekleştirdiği konu hakkındaki röportaj oldukça dikkat çekiciydi.

Sunum sonunda arkadaşlarına; nesnelerin interneti teknolojisi ile çalışan bir cihazı hiç kullandınız mı? Nesnelerin interneti teknolojisi ile çalışan bir cihaz tasarlayacak olsanız o cihaz ve kullanım amacı ne olurdu? Sizce nesnelerin interneti teknolojisi gelecekte en çok hangi alanda kullanılacak? Nesnelerin interneti teknolojisini güvenli buluyor musunuz? sorularını yönelten Cahit onların yanıtlarını dinledi.