BÜMED MEÇ Tanıtım Günü Kayıt Formu

·        BÜMED MEÇ Okulları Okul Tanıtım Günü 15 Şubat 2020 Cumartesi 14.00 – 16.00 saatleri arasında Koşuyolu yerleşkemizde gerçekleştirilecektir.

·        Okul Öncesi, İlkokul ve Ortaokul seviyesindeki öğrencilerimiz ve aday velilerimiz davetlidir.

·        Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü BÜMED MEÇ Okulları Matematik Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Engin ADER tarafından ”Dostum Matematik ve Matematik Geliştirme Projesi” sunumu gerçekleşecektir.

·        Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü BÜMED MEÇ Okulları İngilizce Bölüm Başkanı Prof Dr. Belma HAZNEDAR ise “BÜMED MEÇ Okulları İngilizce Eğitim Programı” sunumunu gerçekleştirecektir.

·        Öğrencilerimiz ise öğretmenlerimizle çeşitli atölye çalışmaları ile eğlenceli zaman geçireceklerdir.