BÜMED MEÇ Okulları Okul Tanıtım Günü 15 Şubat 2020 Cumartesi 14.00 – 16.00 saatleri arasında Koşuyolu yerleşkemizde gerçekleştirilecektir.

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü BÜMED MEÇ Okulları Matematik Eğitim Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Engin ADER tarafından ”Dostum Matematik ve Matematik Geliştirme Projesi” sunumu gerçekleşecektir.

Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü BÜMED MEÇ Okulları İngilizce Bölüm Başkanı Prof Dr. Belma HAZNEDAR ise “BÜMED MEÇ Okulları İngilizce Eğitim Programı” sunumunu gerçekleştirecektir.

Öğrencilerimiz ise öğretmenlerimizle çeşitli atölye çalışmaları ile eğlenceli zaman geçirecekleri tanıtım gününde buluşmak üzere.